Genbrug af valgplakater er vejen frem

Her hos Alternativet i Furesø har vi, ligesom vi også gjorde til sidste folketingsvalg i 2019, valgt at genbruge vores plakater.

Nogle af dem er i sin originale form med de oprindelige grafikker, og med andre har vi klistret nye opdaterede papirplakater udenpå plastikpladerne.

Det har kostet en del knofedt, men det var smadder hyggeligt, og vi er stolte over, at vi sagtens hist og her (dog i beskedent omfang hvis man sammenligner med de andre partiers massive mængde af plakater) kan spottes i bybilledet, uden at det har været nødvendigt at producere nye plastikplader til formålet.

Vi ved, at nogle er modstandere af overhovedet at anvende plakater. Faktum er dog, at de virker, og det er en af de eneste muligheder vi som formodentlig kommunens fattigste parti har, for at skabe en smule synlighed omkring os selv, da vi ikke har råd til dyre avisannoncer, massive kampagner på sociale medier og lignende.

Vi sendte faktisk via lokalavisen for noget tid siden en opfordring til alle partier her i kommunen, om at lave en aftale om en begrænsning i det antal vi satte op i kommunen, og en henstilling til at blive bedre til at genbruge plakaterne. Ikke overraskende, fik vi desværre ikke en eneste tilkendegivelse fra nogle af de andre partier om, at det var en aftale man havde lyst til at være med i.

Share this:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *